.

Bröllopet - största dagen i livet!

Största dagen i livet – då kan vi i POs Lada erbjuda flera alternativ! Vi har haft ett 60-tal bröllop i våra lokaler. Vi kan bröllop! Den personliga servicen är viktig. Vi planerar tillsammans alla detaljer och önskemål.

På nedervåningen erbjuder vi en mysig bröllopslokal med tegelväggar, lågt i tak med dans och bar i Bodegan strax bredvid. Lämpligt för bröllop upp till 70 gäster.

I vår stora festlokal på plan 2 finns alla möjligheter att tillgodose gästernas önskemål. Här kan vi duka flexibelt, runda eller rektangulära bord. Det är högt i tak (ca 7 m) vilket ger en upplevelse av både rymd och rustik.
En välfylld bar med viner efter era önskemål och ett nybyggt kök finns att tillgå för cateringmottagning. Här finns teknik i form av bild, ljud, ljus och Wi-Fi . Stora scenen för band eller annan underhållning står redo för Er. 

Perfekta fotomiljön

Den riktigt lantliga miljön är perfekt för bröllopsfotografering. Gärdesgårdar och stenmurar ramar in hela verksamheten på ett ”småländskt” tema.

Låter det intressant?

Ring och boka ett besök – sen lämnar vi en offert på hela bröllopet – så som ni vill ha det!

Fullständiga rättigheter

Med fullständiga rättigheter levererar vi den kompletta festen med mat, dryck & personal. Har ni specifika önskemål gällande dryck, löser vi det mesta via våra leverantörer. Vi har flertal olika samarbetspartners när det gäller musik och underhållning, allt från DJ till en riktig brakshow.

Boka besök!