.

Aktiviteter

Teambuilding

För grupper som vill lära känna sig själva och sina medarbetare. Vår personal guidar er i utmanande övningar som ska se till att deltagarna använder sin fulla potential för att gemensamt nå ett mål. Tillsammans skräddarsyr vi dagen så den passar utifrån era förutsättningar - allt för att ni ska gå från att vara en blandad grupp till ett sammansvetsat team.

En förmiddag med teambuilding kan med fördel kombineras med en eftermiddag med paintball där medarbetarnas förmåga att samarbeta utvecklas ytterligare. En investering i nöjda och samspelta medarbetare är en investering i organisationens framtid!

Femkamp

Stärk teamkänslan hos de anställda med en gammal hederlig femkamp!
Att kämpa tillsammans i grenar som skidåkning och knepiga knåp ger en härlig stämning för resten av kvällen. Vi har aktiviteter där alla kan vara med och bidra till laget, det finns alltid någon gren som passar!

Lerduveskytte

Att testa reaktionsförmågan och pricksäkerheten med lerduveskytte är en av våra mest spännande aktiviteter. Är du lika snabb som du tror? Här får alla testa på att skjuta lerduvor med hjälp av våra duktiga instruktörer. Eftersom säkerheten sätts först är detta en aktivitet som brukar inleda dagen/kvällen.

Paintball

Några hundra meter från ladan ligger vår paintballanläggning - Kulevent Paintball. På Sveriges bästa Arena för skogspaintball erbjuds en maxad upplevelse med adrenalin i överflöd. Alla kan spela paintball och vi garanterar minnen för livet! Fixar ni skorna så fixar vi resten. Vi garanterar en dag som sent skall glömmas, allra minst av den fege som vågade.

Ute vid banan finns det grillplats. Företag eller större sällskap kan avsluta paintballdagen med god mat & dryck.

Förfrågan - Kontakta oss!